Pages

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Mini haul(review,swatches)!!!

 Γειά σας κορίτσια,
 έχουμε  αρκετό καιρό να κάνουμε  κάποιο beauty post αλλά αν και τα προιόντα τα έχω περίπου 2 με 3 εβδομάδες ήθελα να τα δοκιμάσω πρώτα για να σας πω και την γνώμη μου και όχι να κάνω απλά ένα haul.


Θέλω να ξεκινήσω με τις 2 πούδρες που πήρα.Tην πούδρα της radiant την πήρα στο νούμερο 3 light tan ζήτησα μια που να μην έχει χρώμα απλά να κάνει το μακιγιάζ μου ματ και όντως αυτό κάνει μου αρέσει πάρα πολύ πραγματικά και την συστήνω για κοπέλες που δεν θέλουν κάλυψη από μια πούδρα.

Τώρα θα σας μιλήσω για την πιο τέλεια πούδρα που έχω δοκιμάσει.Ξέρετε ότι έχω μια αγάπη για τα προιόντα της artdeco και κάθε φορά αυτή η εταιρία μου αρέσει όλο και πιο πολύ.Το καινούριο αγαπημένο μου προιόν είναι το powder foundation έχει 30 spf  που είναι τέλειο.Θέλω να το χρησιμοποιώ κάθε μέρα,το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Πηγαίνετε και αγοράστε το!!! 

Επιτέλους αγόρασα και εγώ την rocket από την maybelline για την οποία έχει γίνει και ένας σχετικός χαμός.Η αλήθεια είναι οτι δεν μου άρεσε και ιδιαίτερα γιατί δεν μου αρέσουν γενικά τα πλαστικά βουρτσάκια(γι'αυτό και δεν την έπαιρνα τόσο καιρό)και αυτή δεν ήταν η εξαίρεση!!!




Επόμενο το natural-matte silky blusher το νούμερο 03 Café AU LAIT από την SEVENTEEN.Ενα ωραίο φυσικό καφέ ρουζ ...Δεν έχω να πω και πολλά...




Δεύτερο προιόν από την SEVENTEEN ένα highlighter  το 02 pearl finishing powder.Από την μέρα που το πήρα το χρησιμοποιώ διαρκώς ,πιο πολύ στο πρωινό-απογευματινό μου μακιγιάζ.Μου αρέσει πάρα πολύ.Οικονομικό σχετικά προιόν (αν και νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι πιο φθηνό)...Το προτείνω λοιπόν γιατί και εγώ το λατρεύω!!!



Επόμενο προιόν το trio effect blush (rouge & highlighter) της  ΜΑΝΗΑΤΤΑΝ.....Λοιπόν κορίτσια το μόνο που δεν μου αρέσει σε αυτό το προιόν είναι η συσκευασία του.Δεν ανοίγει με τίποτα!!!Θέλει πάρα πολύ κόπο πραγματικά,αλλά σαν ρουζ και σαν highlighter  είναι πάρα πολύ καλό και αρκετά οικονομικό σε σχέση με τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν!!!Μου αρέσει και αυτό πολύ!!!



Ελπίζω να σας άρεσε το post και να μας πείτε και εσείς τι από αυτά έχετε,τι σας άρεσε,τι δεν σας άρεσε...Και γενικά να μας πείτε ότι θέλετε...Επίσης μπορείτε να κάνετε like στην σελίδα μας στο facebookhttps://www.facebook.com/FashionShelterBlog
ή να μας ακολουθήσετε στο instagram:
elenadams 
kwnadams

8 σχόλια:

  1. υπέροχο ποστ με υπέροχα προιόντα! τα ζήλεψα όλα! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με γεια όλα, την πούδρα της Artdeco θα τη δοκιμάσω σίγουρα! Φαίνεται τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ ωραια ολα με γεια σου!!
    Το highlighter της seventeen φαινεται φοβερο!
    http://mairhxeno.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία τα προϊόντα... Και χρειαζόμουν μια πούδρα...χιχι...

    Θα χαιρόμουν πολύ αν επισκεφτείτε και το δικό μου blog και με ακολουθήσετε αν σας αρέσει...

    Ευχαριστώ πολύ...

    http://chezmoibychadlen.blogspot.gr

    https://www.facebook.com/chezmoichadlen

    Chadlen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με γεια όλα!! Το facefinity θέλω πολύ να το δοκιμάσω, όπως και το powder foundation της Artdeco, σε βλέπω πολύ ενθουσιασμένη! Σε τι τιμούλα είναι; x

    ΑπάντησηΔιαγραφή