Pages

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

feelunique Part 2

Καλησπέρα
 Όπως καταλάβατε και από τον τίτλο είναι η 2η φορά σε ένα μήνα που παραλαμβάνω πακέτο από το συγκεκριμένο site το οποίο είναι το αγαπημένο μου και θέλω να σας πω τι πήρα αυτή τη φορά. Είδα πως πλέον δεν είναι δωρεάν τα μεταφορικά σε παραγγελίες κάτω των 15 $ αλλά εντάξει πιστεύω πως όλες συμπληρώνουμε αυτά τα χρήματα για μία παραγγελία, αλλά θα κάνω άλλο post για τις αγορές από το εξωτερικό.

Ας ξεκινήσουμε, το πρώτο προιόν είναι από την εταιρία PALMER'S  και εγώ όταν το αγόρασα νόμιζα πως είναι μάσκα μαλλιών αλλά τελικά είναι σας στερεό λάδι το οποίο λέει πως τα μαλακώνει. Κατα τη γνώμη  μου κάνει πολύ καλή δουλειά για πριν το μπάνιο αλλά θέλει πολύ καλό ξάβγαλμα αλλιώς λαδώνει πολύ τα μαλλιά. Για μετά το μπάνιο μην το επιχειρήσετε.
ΤΙΜΉ 4,11 Ε

Το 2ο προιόν είναι ένα scrub για το πρόσωπο. Είχα της ΒΙΟΤΕΝ αλλά δεν είχα προσέξει πως είναι κρεμα και το βάζεις σε στεγνό  πρόσωπο, πράγμα που εμένα δεν μου αρέσει καθόλου πραγματικά. αυτός ήταν και ο λόγος που πήρα το συγκεκριμένο αλλά δεν μπορώ να πω ακόμη τη γνωμη μου γιατί δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμη.
 ΤΙΜΗ 6,61
3ο προιόν είναι αυτή η μάσκα μαλλιών που είναι 200 ml και εντυπωσιάστηκα με όσα έγραφε πως  κάνει αλλά ούτε γι'αυτή έχω ακόμη άποψη
TIMH 8,74

Τέλος άφησα το καλύτερο. Την πιο καλή κρέμα σώματος που έχω δοκιμάσει. Είναι φοβερή πραγματικα, όποια την πάρει σίγουρα θα την λατρέψει. Κάνει το δέρμα φοβερά μαλακό και απαλό και σας την έιχα δείξει και στο προηγούμενο post αλλά είχα πει πως δεν μου άρεσε καθόλου η μυρωδιά της γιατί ήταν υπερβολικά έντονη και δεν την άντεχα αλλά ανακάλυψα πως υπάρχει και χωρίς άρωμα. Και σίγουρα σας προτείνω να πάρετε χωρίς άρωμα. Ακόμη θέλω να πώ για την τιμή της, είναι έτσι κι αλλιώς αρκετα καλή απλά σας προτείνω να πάρετε τα 400 ml διότι κάνουν 6,65 ενώ τα 250ml κοστίζουν 4,50 και θεωρώ πως σίγουρα συμφέρει αυτό το μέγεθος.

Ελπίζω να σας άρεσε το post .Γειά σας μέχρι την επόμενη φορά.
Υ.Γ. :Για όσες θέλουν να μαθαίνουν νέα μας, προσφορές, να βλέπουν φωτογραφίες και μικρά  post, ακολουθήστε μας στο facebook ή σε κάποιο από τα άλλα  προφίλ μας  sto insta  κλπ. ¨Ολα τα έχουμε μέσα στο blog .

2 σχόλια:

  1. ενδιαφερον ποστ...αγαπω το feelunique εχω πολυ καιρο να παραγγειλω ομως..καθομαι και χαζευω τα προϊοντα που εχουν..η κρεμα σωματος μου κεντρισε την προσοχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή