Pages

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Cherrybox Ιουλίου!!!

Γειά σας κορίτσια!!!Σήμερα παρέλαβα για άλλη μια φορά το Cherrybox και δεν γινόταν να μην σας δείξω τι υπήρχε στο κουτί του Ιουλίου.Αρχικά να πω ότι όλα όσα έχει είναι travel και full size ευτυχώς και θα μπορέσω να τα χρησιμοποιήσω πιο πολύ για να έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη!!!


Το πρώτο που βρήκα μέσα είναι ένα μαλακτικό gel καθαρισμού προσώπου και σώματος της εταιρίας CASTALIA,χωρίς σαπούνι.Μυρίζει πάρα πολύ ωραία σαν αντηλιακό.Εμένα μου αρέσει αυτό το άρωμα,αλλά πρέπει να πω οτι μάλλον θα το χρησιμοποιήσω στο σώμα ,διότι προτιμώ να χρησιμοποιώ ειδικά προ'ι'όντα για το πρόσωπό!!!Δεν εμπιστεύομαι πολύ αυτά που είναι και για τα 2...Αυτό που παρέλαβα είναι 100 ml το full size είναι 200 και κοστίζει 12,70 € 

Το επόμενο που βρήκα είναι ένα σαμπουάν προστασίας χρώματος από την εταιρία  Echosline S 1.Μυρίζει σαν καρύδα νομίζω...Το συγκεκριμένο είναι 100 ml  το full size του είναι 350 ml και κοστίζει 9

Τα επόμενα 2 προ'ι'όντα είναι από την εταιρία Laura Mercier...Το πρώτο 
είναι μια ενυδατική κρέμα με χρώμα και δείκτη προστασίας SPF20.Αυτό που παρέλαβα είναι 14,8 ml το κανονικό του μέγεθος δεν γνωρίζω πιο είναι αλλά γνωρίζω δυστυχώς την τιμή του. 51,60 €!!!Σε καμία περίπτωση δεν θα έδινα 52 ευρώ για να πάρω μια απλή ενυδατική κρέμα με λίγο χρώμα η οποία δεν είναι καν για τον τύπο δέρματος μου.Κάτι ακόμα από την ίδια εταιρία που παρέλαβα είναι ένα πολύ ωραίο Lip Glace το BABY DOLL.Είναι ένα ωραίο lip gloss αλλά τίποτα παραπάνω!!!Επίσης σε καμία περίπτωση δεν θα έδινα 27€ για το συγκεκριμένο!!!!

Το τελευταίο προιόν που βρήκα είναι ένα μανό απο την εταιρία ELIXIR LONDON το νούμερο #49 ένα τέλειο φυστικί χρώμα.΄Εχω και άλλα βερνίκια από την συγκεκριμένη εταιρία οπότε μπορώ να σας πω οτι μου αρέσουν αρκετά,ειδικά για την τιμή τους, πάνω στην οποία έχω να πω ότι σίγουρα μπορείτε να τα βρείτε κάτω απο 4 € που τα έχει το Cherrybox, εγώ τα είχα πάρει γύρω στα 2,50  € και σε μαγαζια αλλά και σε e-shops,όποια κοπέλα θέλει μπορεί να με ρωτήσει,στεγνώνουν πολύ γρήγορα(το λέει και στην συσκευασία και όντως έτσι είναι)...Είναι το full size!!!

Πιστεύω ότι αυτή τη φορά το Cherrybox μου ήταν πάρα πολύ ωραίο!!! Είχε πολύ ωραία προ'ι'όντα θα τα χρησιμοποιήσω σίγουρα όλα άσχετα αν θα τα αγοράσω ή όχι μετά την δοκιμή τους!!!

PS:Είχε κάτι το οποίο δεν ανέφερα γιατί δεν έχει να κάνει με προ'ι'όντα ομορφιάς και δεν έγραφε κάτι και η ίδια η κάρτα του κουτιού αλλά είναι ένα όμορφο κολιέ από την εταιρία κniκati accessories  Νο49  χειροποίητες δημιουργίες.Το facebook της εταιρίας είναι  :
https://www.facebook.com/pages/Knikati/177941275595616?ref=ts&fref=ts 

Αυτά από εμάς ελπίζω να σας άρεσε το post!!!Πείτε μας και εσείς την γνώμη σας  ή δώστε μας ιδέες για κάποιο επόμενο,για τι θέλετε να σας μιλήσουμε ή σε comment εδώ ή στην σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/FashionShelterBlog

Επίσης αν θέλετε κάντε μας follow στο instagram : elenadams
 και  kwnadams

Φιλάκια μέχρι την επόμενη ανάρτηση!!!!

7 σχόλια:

  1. Ωραίο το κουτί του Ιουλίου! Και ακόμη πιο ωραίο review!

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. aaa polu wraio to kouti sou!!oute egw tha edina tosa xrimata gia to tinted moisturizer...alla einai sigoura top seller!lene oti einai apo ta kalutera tinted moisturizers! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. eyxaristoume!!!genika na pw thn alhtheia emena den mou aresoun ta tinted moisturizer dioti protimw proionta pou einai gia ton tupo tou dermatos mou kathara...

      Διαγραφή
  3. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη από το Cherrybox! Δεν είναι ισάξιο για όλους κι αυτό είναι μεγάλη αδικία! Αλλες κοπέλες είδα ότι πήραν primer της Laura Mercier, Moisture mist της Laura Mercier, σαμπουάν 100 ml, gel καθαρισμού 100ml... κι εγώ τι πήρα; Ενα ρουζ της Laura Mercier σε μέγεθος δαχτυλήθρας(!!!), ένα conditioner 30ml κι ένα lip gloss Babor σκούρο καφέ σαν να αλείφω τα χείλη μου με μερέντα! Αλήθεια, ποιος μπορεί να φορέσει τέτοιο χρώμα; Το βερνίκι Elixir (4 ευρώ) περιττό! Ψηφίζω Glowbox!

    ΑπάντησηΔιαγραφή