Pages

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

review part 1

Ξεκινώντας αυτό το post θέλω να πω πως όλα δεν κάνω διαφήμιση σε κανένα από τα προιόντα, ούτε έχω λάβει δωρεάν κάποιο από αυτά. Λέω καθαρά την προσωπική μου άποψη.

Ας ξεκινήσουμε
Αυτό είναι ένα σαπουνάκι καθαρισμού για κάθε μέρα, το οποίο κάνει και ελαφριά απολέπιση.Μου άρεσε πάρα πολύ. Εγώ έχω μεικτό προς λιπαρό πρόσωπο και έχω έντονη λιπαρότητα σε κάποια σημεία.Το λάτρεψα από την 1η φορά και για όσες έχετε λιπαρό δέρμα και βγάζετε ίσως κάποια σπυράκια ή έχετε πόρους, θα το λατρέψετε.
Η τιμή του είναι στα 17 e
Επόμενο προιόν είναι  αυτό το lip balm από  την benefit. ΔΕν αξίζει σε καμία περίπτωση τα χρήματα  του. Είναι μόνο για να πάρουν τα χείλη μία λάμψη και έχει και Spf  15. Δεν ενυδατώνει καθόλου τα χείλη και γενικά δεν το προτείνω . Η τιμή του είναι  στα 20 Ε και θεωρώ απαράδεκτο να μην κάνει καλή δουλειά. Η  συσκευασία μόνο είναι απιστευτη όπως και σε όλα τα προιόντα τησ συγκεκριμένης εταιρίας.

Θέλω πολύ καιρό να σας πω τη γνώμη μου γενικά για τα ρουζ της ARTDECO. Δεν έχω το συγκεκριμένο χρώμα της φωτογραφίας, έχω κάποια άλλα και θέλω να πω πως είναι καταπληκτικά. ¨Εχουν άψογη απόδοση χρώματος και διαρκούν πραγματικά όλη μέρα.¨Αρχισα να παίρνω τα συγκεκριμένα πολύ πρόσφατα και έχω ξετρελαθεί, θέλω να πάρω όλα τα χρώματα, πραγματικά τα προτείνω.
Από την ίδια εταιρία  το eyeliner, καταπληκτικό, θα το ξαναπάρω σίγουρα, πολύ σταθερό και πολύ έντονο.
Ερωτεύτικα το χρώμα του κραγιόν αυτού. Είναι πολύ ενυδατικό κραγιόν αλλά δεν γυαλίζει, πράγμα που μου αρέσει πολύ, το μόνο αρνητικό που μπορώ να πώ είναι πως θέλει πολλές στρώσεισ για να βγει αυτό το χρώμα.Το ίδιο χρώμα υπάρχει και σε μανό Την τιμή δεν την θυμάμαι γιατί το πήρα μαζί με ένα μολύβι χειλιών το νούμερο 55 αν σας ενδιαφέρει.



Για αυτό το προιόν δεν έχω να πω πολλά, απλά δεν μου αρεσει, είναι κακό, δεν κάνει κάτι είναι πολύ φτηνό αλλά δεν αξίζει.
Πιστεύω πως όλες ξέρετε αυτή την πούδρα. Είναι η καλύτερη που έχω δοκιμάσει, είναι καλυπτική αλλά δεν μοιάζει υπερβολική. Πάρτε την, την προτείνω και αυτή.





Θα σας κάνω και άλλα  review για τα προιόντα που σας είχα κάνει το HAUL. Σε αυτό δείχνω πολύ λίγα, ίσως κάνω και κάποιο βιντεάκι για αυτά. ¨Οτι θέλετε να με ρωτήσετε και πείτε μου αν θέλετε να κάνω κάποιο συγκεκριμένο post  για κάτι που σας ενδιαφέρει.


6 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο post! Συμφωνώ για τα ρουζ της Artdeco, έχουν πολύ καλή απόδοση και διάρκεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. koritsakia m kala!!! poso maresh to review sas :) !!!sunexiste etsi!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kρίμα για το lip balm της benefit!! Φαινόταν καλό! Θέλω πολύ να δοκιμάσω ένα ρουζ artdeco ακούω πολύ καλά λόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαινεται ωραίο απο τη συσκευασία όμως δεν είναι καλό βασικά δεν κάνει τίποτα.ειναι σαν αυτά που παίρναμε μικρές απο τα JUMBO. να παρεις ρουζ απο ARTDECO είναι και αρκετά οικονομικά.

      Διαγραφή