Pages

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

L'Oréal Paris Nude Magique BB Cream

Γειά σας κορίτσια...Σήμερα θα σας πω την προσωπική μου άποψη για την L'Oréal Paris Nude Magique BB Cream...


Την αγόρασα πριν λίγες μέρες και είπα φυσικά να την δοκιμάσω...πραγματικά την έβαλα και την έβγαλα το επόμενο λεπτό...Όταν την βάλεις είναι λευκή σαν μια κανονική κρέμα και μόλις την απλώσεις υποτίθεται παίρνει το χρώμα του δέρματος σου.H υφή της είναι αρκετά υγρή και κοστίζει 11,30.
Θα ξεκινήσω με τα αρνητικά γιατί δεν νομίζω πως έχω κάτι θετικό να πω.

1ον. Το χρώμα της είναι υπερβολικά πορτοκαλί ήμουν σαν να με έχουν ψεκάσει με σπρέι μαυρίσματος .μετά από πάρα πολύ ώρα έγινε λίγο πιο light.
2ον. Δεν έχει κάλυψη .οοοκ είναι bb δεν είναι make-up αλλά ισχυρίζεται ότι έχει άψογη κάλυψη..
3ον. Έχει μόνο SPF12...12???? 19 χρονών είμαι...την bb την βάζω στο πρωινό μου μακιγιάζ.Το πρόσωπο μας πρέπει να το προσέχουμε  και να το προστατεύουμε...Η πρόληψη είναι ότι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε.
4ον. 24ωρη ενυδάτωση????? σε καμία περίπτωση..






Αν μπορώ να βρω έστω θετικό αυτό είναι ότι δεν είναι λιπαρή κι ότι είναι ματ...

Πραγματικά μην την αγοράσετε δεν αξίζει κατά την άποψη μου..
Σύντομα θα κάνω κάποιο post για όλες τις bb cream που έχω δοκιμάσει...Πείτε μου και εσείς απόψεις για την συγνεκριμένη ή άλλες bb κρέμες.
Αυτά από εμένα...Φιλάκια

10 σχόλια:

  1. Για το χρώμα έχεις δίκιο αλλά η υφή της και η κάλυψή της είναι καλές. Λίγο καλύτερη ίσως είναι της Garnier για ματ αποτέλεσμα. Τις έχω δοκιμάσει και τις δύο, μου άρεσαν εξίσου απλά το χρώμα είναι το αρνητικό. Τώρα είδα όμως ότι η Carroten έχει βγάλει μία που δεν έχει καμία σχέση με τις άλλες, είναι ό,τι πιο ανοιχτόχρωμο έχω δει σε BB. Θα την αγοράσω όταν κυκλοφορήσει-νομίζω ακόμα δεν έχει βγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και η garnier και η l'oreal έχουν απαράδεκτο SPF...Στο δικό μου δέρμα η l'oreal πραγματικα ήταν απαράδεκτη.....

      Διαγραφή
    2. Καλά το SPF θα μπορούσε σε όλες να ήταν και υψηλότερο, ισχύει. Η Carroten που λέω λογικά θα έχει καλύτερο SPF. Αλλά εντάξει, δεν είναι και οι ιδανικές BB που τα έχουν όλα. Και κάλυψη, και καλό SPF, κλπ. Ψάξε στο ίντερνετ για Κορεάτικες, θεωρούνται καλύτερες.

      Διαγραφή
    3. έχω βρει κάποιες.τις περιμένω τώρα

      Διαγραφή
  2. toso xalia e??eutuxws pou den tin exw agorasei!!
    gia na min tin petaxeis,anemeixe tin me mia oikonomiki enudatiki!!na anoixei ligo k to xrwma..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ειναι μόνο πως ειναι πολύ σκούρα αλλά και πως βγάζει ενα άσχημο πορτοκαλί. Γενικα εγώ προσωπικά δεν προτείνω τις bb και τα make up που λενε πως προσαρμόζονται στο χρώμα του δερματος. Αλλα θα την κρατήσω για το καλοκαίρι μήπως κάνει δουλειά αν μαυρίσω λίγο.

      Διαγραφή
  3. Έχω την πράσινη και μου βγαίνει πορτοκαλί, νόμιζα ότι αυτή θα ήταν καλύτερη αλλά μάλλον όχι, ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι πραγματικά. Αν θες ΒΒ εγω θεωρώ αρκετά καλή και καλυπτική της garnier αλλά για ματ αποτέλεσμα γιατί είχα πάρει και την πρώτη που είχε βγάλει αλλά δεν μου άρεσε. δεν μπορούσες σε καμία περίπτωση να την βάλεις σαν foundation ενώ αυτή είναι πιό καλυπτική. Μία ακόμη που προτείνω είναι της SKIN 79 αλλα πρέπει να την πάρεις από site γιατί η συγκεκριμένη δεν υπάρχει στην Ελλάδα

      Διαγραφή