Pages

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

SMOKY LASH mascara,by MAKE UP FOREVER (review)!!!

Γειά σας κορίτσια,

       Σήμερα θα κάνω ένα review για την SMOKY LASH mascara από την εταιρία  MAKE UP FOREVER,η οποία υπόσχεται οτι δίνει καμπυλότητα,μήκος και όγκο.Το βουρτσάκι της είναι τρίχινο,πολύ πυκνό με κοντές τρίχες και πιάνει πολύ προ'ι'όν.Το προ'ι'όνn είναι αρκετά παχύρευστο.

       Αρχικά να πω οτι την πρώτη φορά που την χρησιμοποίησα δεν μου άρεσε καθόλου!!!Μου είχε φανεί πολύ βαριά ,οτι  μια φορτώνει πολύ προ'ι'όν,μια όχι.Έτσι την άφησα στην άκρη.Πριν κάτι μέρες αποφάσισα να της δώσω ακόμα μια ευκαιρία.Και καλά έκανα διότι από εκείνη την μέρα την χρησιμοποιώ συνέχεια.Καμπυλώνει πολύ όμορφα τις βλεφαρίδες,δεν της κολλάει,τους δίνει μήκος,όχι ιδιαίτερο αλλά αρκετά ικανοποιητικό και αρκετό όγκο.Μπορείς δηλαδή να την χτίσεις


     Τρία αρνητικά που μπορώ να βρω στην συγκεκριμένη είναι φυσικά η τιμή της,νομίζω κοστίζει γύρω στα 30 ευρώ, το 2ο είναι η συσκευασία.Είναι μια απλή μαύρη,τίποτα το ιδιαίτερο.Δηλαδή στα 30 ευρώ τι ακριβώς πληρώνεις??? Tουλάχιστον oi DIOR, Lancome κλπ. πληρώνεις περίπου τα ίδια λεφτά για ίδια ποιότητα αλλά έχουν πολύ όμορφες συσκευασίες.Και τέλος το 3ο αρνητικό είναι οτι μετά από ώρες ή όταν την ξεβάφω με τσούζει στα μάτια και δεν έχω ευαίσθητα μάτια.Δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο σε εμένα.
    Την προτείνω, όμως με το 35 % που κάνουν συχνά τα sephora,αλλιώς δεν πιστεύω οτι αξίζει τόσα χρήματα αν και εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ και την χρησιμοποιώ καθημερινά και πρωί στο καθημερινό μακιγιάζ μου και στα βραδινά. 

Φιλάκια μέχρι το επόμενο post!!!
   



FACEBOOK PAGE: https://www.facebook.com/FashionShelterBlog
INSTAGRAM: http://instagram.com/elenadams